Lokbrá frá Hárlaugsstöðum 2

Lokbrá april 2013

Lokbrá frá Hárlaugsstöðum 2 –99

e: Þór frá Kjarri
u: Snoppa frá Öxney
ue: Piltur frá Sperðli

Import 2006 från Island, befinner sig nu i Upp­sala, Uppland

Lokbrá har eksem och täcket åkte på den 15 april i år i före­byg­gande syfte. Hellre lite för tidigt än för sent! Manen brukar hon ha kvar och hon kliar inte så far­ligt om man sköter om henne, men hon får sår i öronen, under magen och ibland på benen. Hon impor­te­rades hösten 2006 och fick eksem 2009. När eksemen bröt ut var hon inte hemma, men det hade för­mod­ligen kommit även om hon hade varit det. Hon var frisk och kry då hon fick eksem, men som sagt utlånad.

Molly Berg­ström som bloggar om “Lokka” är foder­värd och har haft henne sen i mitten av december 2012.
Ägare: Susanna HermanssonKommentarer inaktiverade.