Usch, idag mår inte Thora bra

Nu är det inte lugnt längre. Ikväll var det mycket knott och Thora var väl­digt irri­terad. Hon har fått några små sår i svansen, och lite i man­kammen. Juvret och magen är ganska ok, men hon hugger sig på juvret. Jag har köpt en ny salva Bio ´Nitch. Det ska vara mot­sva­rig­heten till Kil­litch. Ska prova det och hoppas att det funkar. Har smörjt både Thora och Björk på juvret nu i tre dagar, och jag kan se en aning för­bätt­ring på Thora. Thora ber Björk att klia hennes svans 🙁 resul­tatet blir en sträv borste där taglet går av. De lyfter upp svans­skyddet på täcket och biter varandra i svan­sarna. Smart men dumt.Ett svar till “Usch, idag mår inte Thora bra”

  1. Katta skriver:

    Tips;boett har svans­skydd som man syr på under svanslappen..på eksemtäcket