Glaesir 6juni

Som­maren har kommit men peppar peppar inte rik­tigt eksem­sä­songen! Glaesir är fort­fa­rande fin i man och svans men kliar sig ändå lite i manen när han kommer in i boxen. För någon vecka sedan bör­jade han att klia sig på mulen och då köptes en hyd­ro­kor­ti­son­salva att stilla klådan med. Just mulen har varit Glaesir’s rik­tiga pro­blem­om­råde under två års tid och jag hoppas verk­ligen att vi slipper det i år, mer om mul­pro­blemen i ett eget inlägg. Igår såg jag att han kliat upp sår på fram­benen vid kas­tan­jerna så där smörjde jag på lite av zink­salvan (den glömde jag bort i inlägget om pro­dukter) och hoppas att det läker snabbt.

Bil­derna är tagna Natio­nal­dagen till ära. Vin­ter­pälsen är Glaesir extremt seg med att fälla och “gam­mel­gubben” börjar bli rejält grå­hårig;) Manen ser kor­tare ut här men det är bara vin­keln och ljuset i bilden. Tyvärr blir det bara iphone-bilder från oss.

 

 Kommentarer inaktiverade.