Logadis 31/7–13

Tiden har sprungit ifrån mig i alla lägen sen jag skrev sist och jag har /haft rik­tigt dåligt sam­vete för att jag inte har upp­da­terat här inne då jag tycker upp­lägget är rik­tigt bra. Förlåt.

 

Logadis har varit på väl­digt spontan trä­ning och inte blivit omskött av mig — dock fick de väl­digt tyd­liga restrik­tioner vilka de fak­tiskt följt!

Sen hon kom hem och vis­tats mer ute så har det blvit mer kli än när de står inne på nät­terna. Jag kan se att några håstrån har åkt av men om det är kom­pi­sarna i hagen eller för att det har kliat vet jag inte. Jag har smörjt henne 2–3 dagar i rad med Kil­litch så att kliet har lugnat sig om det nu var det.

Jag hade ett täcke från boett ett ½ eksem? Typ över manen? Provat men aldrig använt och jag är så glad för att slippa ha täcke på henne.

Hoppas Ni alla får en bra dag så kommer det för­hopp­ningsvis med två bilder i detta inlägg och der kommer fler inom kort!

 

Emma & Logadis!

man bild 130731bild 130731Kommentarer inaktiverade.